Obturaţii dentare
 
   Plombele dentare reprezintă cea mai comună metodă de tratament, utilizată pe scară largă în stomatologia modernă. Plombele erau de obicei realizate din amalgam dentar, un compus care conţine mercur metalic şi care a fost utilizat pentru obturaţii timp de mai multe decenii. Obturaţiile din acest amalgam au un aspect metalic şi pot da o tentă gri la dinte.
 

Dezvoltarea plombelor care au culoarea dinţilor

   Una dintre cele mai relevante evoluţii în stomatologie a fost introducerea plombelor de culoarea dintelui, care pot avea exact aspectul unui dinte natural pentru a da o estetică de neegalat.

   Nu trebuie să mai acceptaţi amalgamul de pe dinţii dumneavoastră. Odată cu apariţia compozitelor dentare, medicul poate folosi o întreaga paletă de nuanţe pentru a recrea variaţiile naturale de culoare ale dintelui astfel încât să se integreze perfect cu vecinii săi şi să puteţi zâmbi şi râde cu încredere.

 

   Medicii din clinica noastra vor fi incantati sa va prezinte diferite metode de obturare, adaptate planului dumneavoastra de tratament si veti avea posibilitatea de a va alege plombele dentare pe care le doriti. Aflati mai multe despre tipurile de plombe dentare si implicarea in procesul de inlocuire a plombelor din amalgam sau vizitati rubrica intrebari frecvente despre obturatii.

Aflaţi mai multe

 

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0724 718 874
Email: contact@dentastil.ro