ENDODONTIE

 

Endodontia, un domeniu în stomatologie care se ocupa cu nervul - o zonă sensibilă din partea interioară a dintelui - este o formă importantă de tratament, care a ajutat milioane de pacienţi sa depăşeasca starea precara de sănătate dentară şi, adesea, reduce problemele  dureroase. Există mai multe tipuri de tratament care intră sub incidenţa endodontiei, procedura cea mai frecventa fiind tratamentul de canal, de asemenea, cunoscut sub denumirea de obturatie de canal.

Acest tratament endodontic implica scoaterea nervului inflamat, infectat sau necrotic din interiorul dintelui, curăţarea atentă şi apoi inserarea unui material de obturatie în rădăcina  în care iniţial a fost nervul. Acest lucru previne expunerea rădăcinii dintelui si protejarea maxilarului dumneavoastra de infecţiile posibile care pot intra prin dinte.

Endodontia de-a lungul anilor

Procedurile de endodontie au evoluat foarte mult în ultimii ani. Prin endodontie, acum este posibil să se previna, trata şi salva un dinte la care, cu ani în urmă, ar fi fost necesara  extracţia.

La clinica stomatologica, specialistii nostri vor avea placerea de a discuta despre terapia endodontica, un domeniu de medicina dentara foarte necesar, ca parte a planului dumneavoastră de tratament. Veţi fi întâmpinaţi de profesionişti care va pot ghida şi asigura că veti şti tot ce trebuie despre endodontie.

Aflati mai multe

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0724 718 874
Email: contact@dentastil.ro