Ofertă implant dentar

2000 lei1250 lei

Implanturi dentare

Un implant dentar este un mic cilindru de titan, care este plasat uşor în osul maxilar şi are rolul de a acţiona ca rădăcină a unui dinte de sprijin pentru o coroană, punte sau proteză. Implanturile dentare reprezintă tratamentul de care aveţi nevoie pentru a vă restabili încrederea în zâmbetul dumneavoastră.

Cum funcţionează implanturile dentare?

Chiar dacă aţi pierdut un singur dinte sau pe toţi, un tratament pe bază de implant dentar vă oferă soluţia, care pe termen lung, vă permite să mâncaţi şi să zâmbiţi fără nici o grijă. 

Implanturile dentare sunt disponibile de mai mulţi ani şi studiile ştiinţifice au arătat că succesul pe termen lung al acestui tip de tratament este extrem de mare. Pentru mulţi pacienţi, implanturile dentare sunt tratamentul standard şi oferă soluţia ideală pentru aceştia.

Pot să fac implanturi dentare?

Ca orice tratament dentar avansat, succesul implanturilor este asigurat dacă reprezintă cel mai bun tratament pentru nevoile dumneavoastră personale. De aceea este atât de importantă evaluarea completă înainte de a începe tratamentul.

 

Contact

Adresa:
B-dul Constantin Brancoveanu nr.13,
bl. B16, sc. 4, sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 416 03 59
Mobil: 0770 149 388
Email: contact@dentastil.ro